an Instagram web viewer
  • bangtanbtsxarmy_
    BTS x ARMY. Follback?Dm
    @bangtanbtsxarmy_
    WELCOME ARMY WORLDWIDE We Share All About BTS . AKAN ADA GIVE AWAY💜 Dan kami akan menjual BTS STUFF juga💜 NEW ACC FROM BANGTANBTSXARMY 🇰🇷🇬🇧🇮🇩

Recent images and videos shared by bangtanbtsxarmy_

BTS UPDATE ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง . Aku pasti tidak tahu jika aku tidak melihatnya. Aku sangat menghargai ini. Aku baru saja membuka ini dan kemudian melihat ini. Terima kasih. Aku juga mencintaimu. #JIMIN  #ThankYouARMY  . . I wouldnt have known if I didn't see it. I really appreciate it. I just came in and saw it. Thank you. I love you too. #JIMIN  #ThankYouARMY  . . HOWWW CUTEEEEEE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ IM CRYING I LOVE HIM SO MUCHHHHH! #THANKYOUJIMIN ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ . . -blanktaenes๐Ÿฏ . . #iHeartawards #Btsarmy #bestfanarmy #bts #btsxarmy #bangtansonyeondan #beyonthescene #rapmon #rm #jin #yoongi #suga #hoseok #jhope #jimin #jm #taehyung #v #jungkook #jk #army #internationalarmy #armyindonesia #worldwidehandsome #worldchart #btsupdate
Jadi jin lagi kena game cari jawaban yang ga masuk akal Trus pas director nya nanya siapa yang good looking , si jin bilang red terus suga bilang "red yg kaya dipower rangers?" *dan jin pun jadi jun (jin dan jun) hahaha ๐Ÿ˜†* jin kupingnya merah gara2 diledekin #kieya  ๐Ÿฐ @bts.bighitofficial #iHeartawards  #bestfanarmy  #Btsarmy 
BTS UPDATE . . What is this? haha I came in here because I wanted to leave something,and i saw this What is this? . . Apa ini haha Aku disini karena aku ingin meninggalkan sesuatu, dan aku melihat ini Apa ini? . . Cieeeeeeeeeeeee ngeliat Trending Topicccc kkkk we just want to thank to you Park Jimin๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ . . -blanktaenes๐Ÿฏ . . #iHeartawards  #Btsarmy  #bestfanarmy  #bts  #btsxarmy  #bangtansonyeondan #beyonthescene #rapmon #rm #jin #yoongi #suga #hoseok #jhope #jimin #jm #taehyung #v #jungkook #jk #army #internationalarmy #armyindonesia #worldwidehandsome #worldchart #btsupdate #btsnewsupdate #btsnews
joonie,you do this only once . . bwang rm nglakuinnya cukup sekali duh gemeter adek bwang liatnya wkwkw apa sih yg diragukan lagi sama bwang leader,balikin botol aja gampang apa lg balikin eneng ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . #kieya  ๐Ÿฐ @bts.bighitofficial #iHeartawards  #Btsarmy  #bestfanarmy  #bts  #btsxarmy #bangtansonyeondan #beyonthescene #rapmon #rm #jin #yoongi #suga #hoseok #jhope #jimin #jm #taehyung #v #jungkook #jk #army #internationalarmy #armyindonesia #worldwidehandsome #worldchart #btsupdate #btsnewsupdate #btsnews
OMG ๐Ÿ˜ฑ Jungkook why you so asdkfhr#?$2(?7$ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ he's so cute . . kyaaaakkk istri kuki ini nih kalo dia ngambek emmmm aku sih mending dia ngambek trs aja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . . #kieya  ๐Ÿฐ cr itsafees @bts.bighitofficial #iHeartawards  #Btsarmy  #bestfanarmy  #bts  #btsxarmy #bangtansonyeondan #beyonthescene #rapmon #rm #jin #yoongi #suga #hoseok #jhope #jimin #jm #taehyung #v #jungkook #jk #army #internationalarmy #armyindonesia #worldwidehandsome #worldchart #btsupdate #btsnewsupdate #btsnews
Jiminieee ๐Ÿ’๐Ÿ’™โค . . when you laugh I feel .... I fall in love like love at first sight . . Ohh moon goddess!! mochi ku sangat tampan sekarang.. . Jim, dimana mata mu? aku tidak dapat melihat nya .. . . -chimra ๐Ÿถ @bts.bighitofficial #iHeartawards  #Btsarmy  #bestfanarmy  #bts  #btsxarmy  #bangtansonyeondan #beyonthescene #rapmon #rm #jin #yoongi #suga #hoseok #jhope #jimin #jm #taehyung #v #jungkook #jk #army #internationalarmy #armyindonesia #worldwidehandsome #worldchart